maandag 4 juni 2007

As is ..........


Een paar weken geleden schreef ik over een restaurant voor Green Hunters. De naam was me even ontschoten maar ik bleek het uiteindelijk toch goed te hebben; het ging om resturant 'As'. Wat me aanspreekt in het concept van As is dat het gaat over koken in zijn meest pure vorm. Dat betekent dat ze op een respectvolle manier laten zien dat het één sterft om het ander te laten leven. As biedt een aansprekende selectie gerechten die voor een groot deel bepaald wordt door de natuur. Veranderingen in seizoen en klimaat werken door in het menu.

Dus koken met authentieke smaakvolle ingrediënten, afkomstig van veelal biologische leveranciers die klein genoeg zijn om hun eigen keuzes te maken, zoals al vaker op dit blog aangestipt.

Wil je naar As,
dan moet je wel snel zijn; afgelopen weekend gaf Johannes van Dam in Het Parool een 8,5 dus de komende weken zal er wel bijna geen tafeltje meer te krijgen zijn.

Geen opmerkingen: